fbpx

We gaan weer van start; bereid je voor op een gezond en actief seizoen met Fysio PFP

De dagen worden korter en september staat weer voor de deur. Het is de tijd waarin de motoren van ons dagelijks leven opnieuw worden opgestart, want een nieuw studiejaar begint. Sportliefhebbers bereiden zich voor om weer deel te nemen aan hun favoriete activiteiten, terwijl anderen hun conditie willen herstellen na die extra vakantiegenoegens. Kinderen keren terug naar school, en ouders schakelen weer over naar de werkmodus om geld te verdienen voor de volgende welverdiende vakantie. Maar al deze opwinding kan soms resulteren in ongemakken en blessures. Gelukkig staat het team van Fysio PFP klaar om te helpen na de vakantieperiode.

Onze behandelingen

Bij Fysio PFP bieden we een breed scala aan behandelingen om je te ondersteunen bij je herstel en welzijn. Onze therapieën omvatten onder andere:

1. Algemene fysiotherapie: Voor algemene pijnklachten en blessures. Lees meer over algemene fysiotherapie.

2. Sportfysiotherapie: Gericht op sportgerelateerde blessures en prestatieverbetering. Lees meer over sportfysiotherapie.

3. Manuele therapie:
Voor het herstellen van de bewegingsfunctie en het verminderen van pijn. Lees meer over Manuele therapie.

4. Fysiotherapie aan huis:
Wij komen naar jou toe als dat nodig is. Lees meer over fysiotherapie aan huis.

5. Dry needling:
Een techniek voor de behandeling van spierknopen en -pijn. Lees meer over Dry needling.

6. Shockwavetherapie:
Helpt bij de behandeling van peesproblemen. Lees meer shockwavetherapie.

7. Medical taping:
Verlicht pijn en ondersteunt beweging. Lees meer over medical taping.

8. (Sport)massage:
Ontspanning en herstel voor lichaam en geest. Lees meer over (sport)massage.

9. Medische fitness:
Begeleide training om kracht en flexibiliteit te verbeteren. Lees meer over medische fitness.

En we zitten niet stil! Tijdens de vakantieperiode hebben we nagedacht over hoe we onze therapeuten verder kunnen bijscholen. Binnenkort zullen we meer details delen over hun individuele plannen.

Onze blog

We willen niet alleen onze eigen kennis vergroten, maar we willen jou ook voorzien van waardevolle informatie. Daarom lanceren we binnenkort een wekelijkse blog. Hierin behandelen we diverse onderwerpen, zoals blessures, voeding, nieuwe behandelmethodes en recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg. We willen jou de tools geven om je eigen welzijn te verbeteren en blessures te voorkomen. We hopen dat deze informatie je helpt om goed geïnformeerd aan het nieuwe seizoen te beginnen. We zullen deze informatie vanaf nu wekelijks via deze blog en op onze Facebookpagina blijven delen. We wensen iedereen een vlotte en succesvolle start van het school-, sport- en werkjaar toe!

Wilt je meer bewegen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem contact met ons op om een plan te maken voor meer beweging voor of na het werk.

Kunnen we je helpen?