fbpx

Vergoedingen

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden uw behandelingen vergoed. De hoeveelheid van de behandeling is afhankelijk van de hoogte van uw aanvullende polis. Bij bepaalde lichamelijk klachten of blessures die chronisch zijn kunt u volledige vergoeding fysiotherapie krijgen.

– Wanneer u in een chronische code valt en hiervoor fysiotherapie zou willen dan moet u de eerste 20 behandelingen zelf betalen wanneer u basis verzekerd bent. Wanneer u aanvullend verzekerd bent zullen deze als een rekensom van de eerste 20 behandelingen worden afgetrokken.

– Onze fysiotherapeuten kunnen al uw polisgegevens controleren en u voorlichten over de mogelijkheden. Zo weet u altijd voor aanvang van uw behandeling hoe u vergoeding geregeld is. Daarnaast adviseren wij ook altijd zelf uw polisgegevens te checken of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

– Ontdek hier het aantal behandelingen fysiotherapie van uw aanvullende verzekering. Vergoeding zijn per zorgverzekeraar verschillend!

Hebt u geen aanvullende verzekering of is het maximaal aantal behandelingen hiervan bereikt?

U kunt altijd de situatie aan ons voorleggen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor behandeling of oefentherapie onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij aanvang van de kennismaking of behandeling kunnen wij u vertellen of u aanvullend verzekerd bent.

Bovengenoemde tarieven zijn van toepassing indien het maximaal aantal te vergoeden behandelingen uit uw aanvullende verzekering reeds is gedeclareerd. Wanneer u alleen “Basis verzekerd” bent betaalt u ook deze tarieven. Wanneer u een chronische aandoening heeft zijn er andere tarieven en regels van toepassing. Vraag na bij de fysiotherapeut.

LET OP: bent u niet in staat om uzelf binnen 24 uur af te melden zijn wij genoodzaakt de normale zitting in rekening te brengen. 

Kunnen we je helpen?