fbpx

Revalidatie Fysiotherapie

Wat is revalidatie fysiotherapie? Revalidatie richt zich op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Dit kan tijdelijk of langdurig (chronisch) lichamelijk letsel zijn of een functionele beperking. Deze problemen kunnen zijn ontstaan als gevolg van ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening. Tijdens het revalidatie fysiotherapie gaat u samen met de fysiotherapeut actief aan de slag met het herstel.

Het revalidatietraject

Als u bij Fysio PFP het revalidatie traject start,  begint u met een intakegesprek met een van onze revalidatie fysiotherapeuten. Daarna stelt de therapeut een op maat gemaakt programma voor u op.

Fysio PFP heeft korte lijnen met zorginstellingen en zorgverleners. Daardoor kan uw arts of specialist eventueel ook het revalidatieproces volgen.

Voor wie is revalidatie fysiotherapie

Heeft u bijvoorbeeld een operatie aan uw rug, knie, enkel of schouder gehad? Dan bent u voor revalidatie bij ons aan het juiste adres. Ook voor postoperatieve revalidatie kunt u bij ons terecht.

Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgt de fysiotherapeut voor een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met het verzorgen van revalidatie na diverse operaties. Samen met u streven wij ernaar dat u geen blijvende beperkingen overhoudt aan uw operatie.

Ook voor chronische aandoening en pijn door artrose in uw heup, knie of overige gewrichten kunt u bij ons terecht voor uw herstel met zorg op maat. Wij helpen uw pijn te verminderen, de zelfredzaamheid en uw belastbaarheid te vergroten. Dit vaak zonder dat u meteen geopereerd hoeft te worden.

Wanneer u wel geopereerd moet worden bent u voor de revalidatie na operatie van harte welkom bij ons in de praktijk.

Wanneer Fysiotherapeutische revalidatie:

Fysiotherapie revalidatie bij Fysio PFP

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw revalidatietraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?