fbpx

Revalidatie Fysiotherapie

Wat is revalidatie fysiotherapie? Revalidatie richt zich op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Dit kan tijdelijk of langdurig (chronisch) lichamelijk letsel zijn of een functionele beperking. Deze problemen kunnen zijn ontstaan als gevolg van ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening. Tijdens het revalidatie fysiotherapie gaat u samen met de fysiotherapeut actief aan de slag met het herstel.

Het revalidatietraject

Als u bij Fysio PFP het revalidatie traject start,  begint u met een intakegesprek met een van onze revalidatie fysiotherapeuten. Daarna stelt de therapeut een op maat gemaakt programma voor u op.

Fysio PFP heeft korte lijnen met zorginstellingen en zorgverleners. Daardoor kan uw arts of specialist eventueel ook het revalidatieproces volgen.

Voor wie is revalidatie fysiotherapie

Heeft u bijvoorbeeld een operatie aan uw rug, knie, enkel of schouder gehad? Dan bent u voor revalidatie bij ons aan het juiste adres. Ook voor postoperatieve revalidatie kunt u bij ons terecht.

Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgt de fysiotherapeut voor een op maat gemaakt revalidatieprogramma. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met het verzorgen van revalidatie na diverse operaties. Samen met u streven wij ernaar dat u geen blijvende beperkingen overhoudt aan uw operatie.

Ook voor chronische aandoening en pijn door artrose in uw heup, knie of overige gewrichten kunt u bij ons terecht voor uw herstel met zorg op maat. Wij helpen uw pijn te verminderen, de zelfredzaamheid en uw belastbaarheid te vergroten. Dit vaak zonder dat u meteen geopereerd hoeft te worden.

Wanneer u wel geopereerd moet worden bent u voor de revalidatie na operatie van harte welkom bij ons in de praktijk.

Wanneer Fysiotherapeutische revalidatie:

Fysiotherapie revalidatie bij Fysio PFP

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw revalidatietraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Kunnen we je helpen?