fbpx

Partners

Onze fysiotherapiepraktijk werkt samen met een selecte groep partners om onze patiënten een uitgebreid scala aan diensten en ondersteuning te bieden. Deze partners zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat we de beste zorg en ondersteuning kunnen bieden aan onze gemeenschap.

B.V. Scylla

Wij zijn verheugd om samen te werken met Basketballvereniging Scylla, dé thuisbasis voor gepassioneerde basketballers in Groningen. Onze fysiotherapeuten begrijpen het belang van sport voor uw welzijn. Met Scylla delen we de visie van een actieve en gezonde levensstijl. Onze deskundige therapeuten staan klaar om u te ondersteunen bij blessureherstel en prestatieverbetering. Ontdek hoe ons partnerschap uw sportieve welzijn kan verbeteren.

https://www.bvscylla.nl/

Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen

Bij Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen kunt u professioneel advies krijgen over voeding en beweging. Onze deskundigen hebben ervaring in het begeleiden van mensen van alle leeftijden. Ook voor preventief voedings- en fitnessadvies bent u bij FitAssen aan het juiste adres. Daarnaast kunt u via FitAssen een ervaren (groeps)fitnessinstructeur inhuren voor uw sportclub.

www.fitassen.nl

G.S.A.V.V. Forward

Sinds 2012 werken we nauw samen met G.S.A.V.V. Forward, de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland, opgericht in 1903. De vereniging staat bekend om haar gezellige sfeer. Sinds 2015 zijn we ook trots shirtsponsor van de eerste selectie. Alle leden van G.S.A.V.V. Forward bieden we de eerste check gratis aan.

www.gsavvforward.nl

G.S.F.V. Drs. Vijfje

Sinds augustus 2014 hebben wij een samenwerkingsverband met Drs. Vijfje. Jordy is namens Fysio PFP als fysiotherapeut verbonden aan de Groninger Studenten Futsal Vereniging Drs. Vijfje, een van de grootste studentenfutsalverenigingen ter wereld. Met ongeveer 450 leden en teams op verschillende niveaus is Drs. Vijfje een dynamische sportvereniging. Alle leden van G.S.F.V. Drs. Vijfje bieden we de eerste check gratis aan.

www.drs.vijfje.nl

G.S.S.V. Tjas

Sinds september 2018 is Fysio PFP aangesloten bij G.S.S.V. Tjas, de grootste studentenschaatsvereniging ter wereld. Iedereen is welkom bij G.S.S.V. Tjas, ongeacht het niveau of de intensiteit van de training. Wij bieden uitgebreide trainingsmogelijkheden, zowel in de winter als in de zomer. Alle leden van G.S.S.V. TJAS bieden we de eerste check gratis aan.

www.tjas.nl

H.V. de Cirkeltijgers

Sinds september 2018 is Fysio PFP een samenwerking aangegaan met H.V. de Cirkeltijgers met Frank als contactpersoon. H.V. de Cirkeltijgers is de grootste studentenhandbalvereniging van Nederland met ongeveer 100 leden. De vereniging staat bekend om het grote plezier dat de leden hier ervaren, de geweldige activiteiten en natuurlijk het handbal.

www.cirkeltijgers.nl

Sta je er nog niet tussen? Wil jij een samenwerking met Fysio PFP?

Met trots werken we samen met deze partners om een uitgebreide en hoogwaardige zorgervaring te bieden aan onze patiënten en de bredere gemeenschap. Als u meer wilt weten over onze samenwerkingen of de diensten die deze partners aanbieden. We hebben meerdere collega’s met diverse specialisaties. Bent u benieuwd naar onze collega’s of naar de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.

INBLOOM Marketing

INBLOOM Marketing is een online marketingstrategiebedrijf met Noordelijke wortels en een sterke focus op persoonlijke aandacht, toewijding en transparantie. Het doel van INBLOOM Marketing is om het maximale resultaat te halen uit elk onlinemarketingkanaal, gebaseerd op een scherp ingezette marketingstrategie. Angelique streeft naar een oprechte en open communicatie met klanten, waarbij ze samenwerken, actief meedenken en een stapje harder zetten indien nodig, om ons, en wellicht ook die van uw bedrijf te laten groeien. www.inbloommarketing.nl

Massagetherapie Römer

Sanne Römer, een gepassioneerde massagetherapeut gevestigd in Assen. Met een achtergrond in sport en een diepgaand begrip van het belang van lichaam en geest. Haar uitgebreide opleiding en registraties stellen haar in staat om een op maat gemaakte behandeling te bieden voor uw specifieke klachten. https://www.mtpromer.nl/

Optimal Strength

Optimal Strength, een toegewijde partner van onze fysiotherapiepraktijk. Patrick, de eigenaar, deelt een diepe passie voor gezondheid en krachttraining. Met uitgebreide ervaring en internationale opleidingen heeft Patrick een missie om individuen te begeleiden bij het verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit door middel van doelgerichte krachttraining, persoonlijk voedingsadvies en praktische lifestylebegeleiding. www.optimalstrength.nl

Paperblue

Paperblue richt zich op ondernemers en bedrijven die een nieuw ontwerp of redesign willen voor hun website of app. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het realiseren van website in de vorm van een CMS – WordPress.

Daarnaast vinden we na zorg een must! We denken met de door ontwikkeling van de website en het onderhoud daarvan.

https://www.paperblue.dev/

Ramona Simonis

Sinds 2022 is Fysio PFP een partnership aangegaan met Ramona Simonis Training, een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in personal training. Ramona, met haar erkende NL fitnesstrainer certificering en uitgebreide ervaring, heeft haar bedrijf met passie en toewijding opgebouwd. Haar focus ligt op begeleiding op het gebied van voeding, training en mindset, met een sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling.

https://training-assen.nl/

SED Crossfit

SED CrossFit in Assen is een officieel erkende CrossFit Affiliate waar geen complexe fitnessapparaten worden gebruikt. In plaats daarvan gebruiken we ons eigen lichaamsgewicht, halters, kettlebells en plyoboxen. Onze trainingen worden altijd begeleid door gecertificeerde en professionele trainers. We werken in kleine groepen om maximale begeleiding te bieden en stimuleren een competitieve maar leuke trainingsomgeving.

www.sedcrossfit.nl/

Van Holst coaching

Wilfred van Holst, de oprichter van Van Holst coaching, heeft een passie voor het aanpakken van alle aspecten van gezondheid op de juiste manier. Zijn aanpak omvat ‘agile werken’, ‘back to basic’ en ‘controle op het proces’, waarbij de atleet centraal staat. Zijn doel is om atleten naar internationaal succes te leiden, maar zijn visie kan ook worden toegepast op individuele sporters met verschillende doelen, zoals het uitlopen van een 5-kilometer race.

Wilfred biedt verschillende vormen van coaching aan, variërend van regelmatige begeleiding tot online hardloopcoaching.

www.vanholstcoaching.nl

Kunnen we je helpen?