fbpx

Orofaciale fysiotherapie;

specialistische zorg voor gezicht en kaak

Bij Fysio PFP begrijpen we dat problemen met het gezicht en de kaak ernstig ongemak kunnen veroorzaken. Orofaciale fysiotherapie is een gespecialiseerde benadering die zich richt op de diagnose en behandeling van aandoeningen in het hoofd-, gezichts- en kaakgebied. Onze orofaciaal fysiotherapeut in opleiding is expert in het identificeren en aanpakken van problemen zoals kaakpijn, hoofdpijn, en aangezichtspijn.

Waarom orofaciale fysiotherapie bij Fysio PFP

Orofaciale fysiotherapie is een complexe specialisatie die grondige kennis vereist van de anatomie en functie van het hoofd, het gezicht en de kaak. Onze therapeut heeft zich toegelegd op het begrijpen van deze structuren en de onderliggende oorzaken van orofaciale problemen. We bieden op maat gemaakte behandelingen om uw pijn te verlichten en uw functionele mogelijkheden te herstellen.

Veelvoorkomende indicaties voor orofaciale fysiotherapie zijn:

Persoonlijke benadering en deskundige zorg

Bij Fysio PFP streven we naar een persoonlijke benadering en zorg op maat. We begrijpen dat orofaciale problemen zeer individueel zijn en dat de behandeling dienovereenkomstig moet worden aangepast. Onze therapeut werkt nauw met u samen om uw specifieke symptomen en behoeften te begrijpen, en stellen een behandelplan op dat gericht is op uw herstel en welzijn.

Laat Fysio PFP uw partner zijn in het herwinnen van comfort en functionaliteit in uw hoofd, gezicht en kaak. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stappen te zetten naar een leven zonder orofaciale pijn en ongemak.

Een afspraak maken?

U kunt naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.
Kunnen we je helpen?