fbpx

Vergoedingen

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Als u een aanvullende verzekering heeft, worden uw behandelingen vergoed. De hoeveelheid van de behandeling is afhankelijk van de hoogte van uw aanvullende polis. Bij bepaalde lichamelijk klachten of blessures die chronisch zijn kunt u volledige vergoeding fysiotherapie krijgen.

– Wanneer u in een chronische code valt en hiervoor fysiotherapie zou willen dan moet u de eerste 20 behandelingen zelf betalen wanneer u basis verzekerd bent. Wanneer u aanvullend verzekerd bent zullen deze als een rekensom van de eerste 20 behandelingen worden afgetrokken.

– Onze fysiotherapeuten kunnen al uw polisgegevens controleren en u voorlichten over de mogelijkheden. Zo weet u altijd voor aanvang van uw behandeling hoe u vergoeding geregeld is. Daarnaast adviseren wij ook altijd zelf uw polisgegevens te checken of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

– Ontdek hier het aantal behandelingen fysiotherapie van uw aanvullende verzekering. Vergoeding zijn per zorgverzekeraar verschillend!

Hebt u geen aanvullende verzekering of is het maximaal aantal behandelingen hiervan bereikt?

U kunt altijd de situatie aan ons voorleggen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor behandeling of oefentherapie onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij aanvang van de kennismaking of behandeling kunnen wij u vertellen of u aanvullend verzekerd bent.

Bovengenoemde tarieven zijn van toepassing indien het maximaal aantal te vergoeden behandelingen uit uw aanvullende verzekering reeds is gedeclareerd. Wanneer u alleen “Basis verzekerd” bent betaalt u ook deze tarieven. Wanneer u een chronische aandoening heeft zijn er andere tarieven en regels van toepassing. Vraag na bij de fysiotherapeut.

LET OP: bent u niet in staat om uzelf binnen 24 uur af te melden zijn wij genoodzaakt de normale zitting in rekening te brengen. 

Contract Zorg & Zekerheid
Let op: bij zorgverzekeraar “Zorg & Zekerheid” is er geen vergoeding voor fysiotherapie, alleen 70% voor de contract tarieven van de verzekeraar.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?