fbpx

Partners

Introductie stukje; waarom partners belangrijk zijn enz.
Boksvereniging

Boksvereniging Assen

Boksvereniging Assen is opgericht op 1 oktober 1977 en sindsdien een begrip in de vechtsportwereld. Eigenaar Jack Bos geeft samen met zijn collegae bokstrainingen op zowel recreatief- als wedstrijdniveau. De bokslessen worden verzorgd door Jack Bos, Melvin Burger, Jan Hermelink, Reint Schaafsma en Richard Zimmerman.

boksvereniging-assen.nl

Buddha Balance

Buddha Balance is de plek om yoga te beoefenen in Groningen. Bij Buddha Balance staat genieten, een vrije ademhaling, lenigheid, kracht, rust en balans centraal.
Voor veel mensen begint yoga door mond-op-mond reclame en de positieve effecten die een eerdere cursist heeft gehad. Buddha Balance werkt graag met u samen om een specifiek opgesteld doel te behalen.

Via de website kunt u zich aanmelden voor een gratis proefles. Er zal extra aandacht worden geschonken aan personen die weinig tot geen ervaring hebben met yoga. De bewegingen en oefeningen zullen duidelijk worden uitgelegd, voorgedaan en vervolgens actief worden begeleid.

www.buddhabalance.nl

Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen

Bij Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen kunt u terecht voor onder andere professionele voeding- en beweegadviezen. FitAssen is deskundig op het gebied van voeding, diëten en fitness en heeft ervaring met het begeleiden van mensen van alle leeftijden. Tevens kunt u preventief bij FitAssen terecht voor een voeding- en fitnessadvies, bijvoorbeeld als u zich afvraagt of uw voeding- en leefgewoonten goed voor u zijn. Tevens kunt u via FitAssen een ervaren (groeps)fitnessinstructrice inhuren voor uw sportclub.

www.fitassen.nl
06 33763523

G.S.A.V.V. Forward

Sinds september 2012 heeft Rutger zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.A.V.V. Forward, de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland. De vereniging is in 1903 opgericht en was in de beginjaren één van de beste noordelijke verenigingen in het voetbal. Op dit moment zijn ze naar eigen zeggen in ieder geval de gezelligste.

Rutger is regelmatig op zondagen te vinden op West End, de thuislocatie van G.S.A.V.V. Forward. Sinds 2015 is Fysio PFP ook als shirtsponsor van de eerste selectie actief. Voor de hele vereniging is het mogelijk om een afspraak te maken bij Rutger. Mocht je als lid van G.S.A.V.V. Forward niet verzekerd zijn voor fysiotherapie, dan is de eerste check gratis.

www.gsavvforward.nl

G.S.F.V. Drs. Vijfje

Sinds augustus 2014 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Drs. Vijfje. Jordy is namens ons als fysiotherapeut aangesloten bij de Groninger Studenten Futsal Vereniging Drs. Vijfje is een studentensportvereniging met inmiddels 41 herenteams en 9 damesteams die ieder op hun eigen niveau uitkomen. Het eerste herenteam komt uit in de topklasse en het eerste damesteam speelt zelfs mee in de eredivisie. Inmiddels heeft de vereniging ongeveer 450 leden en is daarmee de grootste studentenfutsalvereniging van Nederland.

www.drs.vijfje.nl

G.S.K.V. Northside Barbell

Sinds september 2012 heeft Jeroen zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.K.V. Northside Barbell. G.S.K.V. Northside Barbell is de eerste en enige studentenkrachtsportvereniging van Groningen. De vereniging is opgericht voor alle studenten die groter, sneller en sterker willen worden.

G.S.K.V. Northside Barbell is er voor de student die simpelweg gezonder wil zijn of een competitieve powerlifter wil worden.

northsidebarbell.nl

G.S.S.V. Tjas

Sinds september 2018 heeft Mart zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.S.V. Tjas. G.S.S.V. Tjas is de grootste studentenschaatsvereniging ter wereld.

Iedereen kan komen sporten bij G.S.S.V. Tjas. Het niveau maakt niet uit en de intensiteit al evenmin, er is altijd wel een training die bij je past. Er is zowel in de winter- als zomer een uitgebreid aanbod om te kunnen trainen.

www.tjas.nl

Optimal Strength

Eigenaar van Optimal Strength Patrick heeft al enkele jaren een passie voor gezondheid en krachttraining. Hij is zelf zijn zoektocht begonnen nadat hij 35 kilo is afgevallen door anders te eten, suppletie en krachttraining. Patrick is in 2012 naar Londen gegaan voor de BioSignature Practitioner Level 1 en vervolgens in 2013 naar Amerika gegaan voor de praktijkopleiding als kracht- en conditiecoach (PICP Level 1 & 2) bij de Poliquin Group. Patrick is gepassioneerd om mensen te helpen om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren door middel van krachttraining, voeding en lifestyleadvies.

www.optimalstrength.nl

H.V. de Cirkeltijgers

Sinds september 2018 is Fysio PFP een samenwerking aangegaan met H.V. de Cirkeltijgers met Frank als contactpersoon. H.V. de Cirkeltijgers is de grootste studentenhandbalvereniging van Nederland met ongeveer 100 leden. De vereniging staat bekend om het grote plezier dat de leden hier ervaren, de geweldige activiteiten en natuurlijk het handbal.

www.cirkeltijgers.nl

Powerwalking Club Noord

Robin en Pieter van Powerwalking Club Noord organiseren sinds begin september Powerwalking-lessen op diverse locaties in zowel Groningen als Assen, en je kunt je aanmelden

Powerwalken is eigenlijk gewoon stevig doorwandelen. In plaats van te wandelen met 4 kilometer per uur, zal tijdens het powerwalken de snelheid oplopen tot tussen de 5 (beginners) en 7 (gevorderden) kilometer per uur.

Powerwalken heeft een positief effect op de conditie en spieropbouw maar de kans op blessures is klein, waardoor uitermate geschikt voor de doorstroom vanuit de fysiotherapie. Het kan overal (lekker buiten) en op ieder moment beoefend worden. Tenslotte is het ook nog eens goed voor de mentale ontspanning.

Profiteer nu van alle voordelen van powerwalking en meld je aan voor een proefles.

www.powerwalkingclub.com

Paperblue

Paperblue is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp van websites en apps. We richten ons op het ontwerp en gebruiksvriendelijkheid van websites.

Naast het ontwerp richt Paperblue zich op het ontwikkelen van websites in combinatie met het Content Management Systeem WordPress. De websites die ontwikkeld worden zijn beschikbaar voor zowel computers, tablets als smartphones.

www.paperblue.nl

TogetherFit Groningen

Sinds september 2017 heeft Jeroen zich namens Fysio PFP aangesloten bij TogetherFit Groningen. Hans Dijkstra en Erwin Pomstra van TogetherFit personal training zijn de oplossing voor als jij in de sportschool staat en geen idee hebt waar je moet beginnen.

Door de samenwerking tussen Fysio PFP en TogetherFit kunnen zij extra nadruk leggen op zaken die voor jou belangrijk zijn. Net als ons staat TogetherFit voor een persoonlijke benadering met 100% aandacht voor jou. Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op en maken wij jou sterker, slanker en fitter!

www.togetherfitgroningen.nl

SED CrossFit

SED CrossFit in Assen is een officieel erkende CrossFit Affiliate waarbij geen ingewikkelde fitnessapparaten worden gebruikt, maar getraind wordt met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de trainingen worden wel halterstangen, kettlebells en plyoboxen gebruikt. Daarnaast heeft SED CrossFit een groot, multifunctioneel pull-up rek welke gebruikt wordt tijdens de WOD’s. Begeleiding is altijd met een gecertificeerde en professionele trainer. Er wordt gewerkt in groepen van maximaal tien personen. Hierdoor garanderen wij maximale begeleiding tijdens de trainingen. Door het trainen in groepsverband wordt er bij SED CrossFit op een leuke manier competitief getraind. www.sedcrossfit.nl

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?