Partners

Sportieve Partners

Advocatenkantoor Pellinkhof

Mr. H.J. Pellinkhof is een ervaren advocaat om u te begeleiden bij juridische problemen. Bij advocatenkantoor Pellinkhof is uw juridische probleem in juiste handen. Het kantoor van Mr. Pellinkhof bevindt zich in het pand van Fysio PFP.

Body Support Groningen

Body Support Groningen is een van de oudste sportscholen in het centrum van Groningen. De authentieke uitstraling van een echte sportschool spat er vanaf. Met innovatieve trainingsmethodes zoals bootcamp en vechtsporten doet Body Support Groningen er alles aan om iedereen van jong tot oud fit en gezond te krijgen en houden. Leden van Body Support Groningen kunnen gratis bij ons langskomen voor een check van hun lichamelijke klachten die zij ondervinden tijdens of na het sporten. Dit allemaal om zo optimaal te kunnen sporten.

Link naar website: www.bodysupportgroningen.nl

Boksvereniging Assen


Boksvereniging Assen is opgericht op 1 oktober 1977 en sindsdien een begrip in de vechtsportwereld. Eigenaar Jack Bos geeft samen met zijn collegae bokstrainingen op zowel recreatief- als wedstrijdniveau. De bokslessen worden verzorgd door Jack Bos, Melvin Burger, Jan Hermelink, Reint Schaafsma en Richard Zimmerman.

Link naar website: boksvereniging-assen.nl

Buddha Balance

Buddha Balance is de plek om yoga te beoefenen in Groningen. Bij Buddha Balance staat genieten, een vrije ademhaling, lenigheid, kracht, rust en balans centraal. Voor veel mensen begint yoga door mond-op-mond reclame en de positieve effecten die een eerdere cursist heeft gehad. Buddha Balance werkt graag met u samen om een specifiek opgesteld doel te behalen. Via de website kunt u zich aanmelden voor een gratis proefles. Er zal extra aandacht worden geschonken aan personen die weinig tot geen ervaring hebben met yoga. De bewegingen en oefeningen zullen duidelijk worden uitgelegd, voorgedaan en vervolgens actief worden begeleid.

Link naar website: buddhabalance.nl

Drs. Vijfje

Sinds augustus 2014 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Drs. Vijfje. Jeroen is namens ons als fysiotherapeut aangesloten bij de Groninger Studenten Futsal Vereniging Drs. Vijfje is een studentensportvereniging met inmiddels 41 herenteams en 9 damesteams die ieder op hun eigen niveau uitkomen. Het eerste herenteam komt uit in de topklasse en het eerste damesteam speelt zelfs mee in de eredivisie. Inmiddels heeft de vereniging ongeveer 450 leden en is daarmee de grootste studentenfutsalvereniging van Nederland.

Link naar website: drs.vijfje.nl

FitAssen

Bij Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen kunt u terecht voor onder andere professionele voeding- en beweegadviezen. FitAssen is deskundig op het gebied van voeding, diëten en fitness en heeft ervaring met het begeleiden van mensen van alle leeftijden. Tevens kunt u preventief bij FitAssen terecht voor een voeding- en fitnessadvies, bijvoorbeeld als u zich afvraagt of uw voeding- en leefgewoonten goed voor u zijn. Tevens kunt u via FitAssen een ervaren (groeps)fitnessinstructrice inhuren voor uw sportclub.

Link naar website: fitassen.nl
06 33763523

G.S.A.V.V. Forward

Sinds september 2012 heeft Rutger zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.A.V.V. Forward, de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland. De vereniging is in 1903 opgericht en was in de beginjaren één van de beste noordelijke verenigingen in het voetbal. Op dit moment zijn ze naar eigen zeggen in ieder geval de gezelligste. Rutger is regelmatig op zondagen te vinden op West End, de thuislocatie van G.S.A.V.V. Forward. Sinds 2015 is Fysio PFP ook als shirtsponsor van de eerste selectie actief. Voor de hele vereniging is het mogelijk om een afspraak te maken bij Rutger. Mocht je als lid van G.S.A.V.V. Forward niet verzekerd zijn voor fysiotherapie, dan is de eerste check gratis.

Link naar website: gsavvforward.nl

G.S.K.V. Northside Barbell

Sinds september 2012 heeft Jeroen zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.K.V. Northside Barbell. G.S.K.V. Northside Barbell is de eerste en enige studentenkrachtsportvereniging van Groningen. De vereniging is opgericht voor alle studenten die groter, sneller en sterker willen worden. G.S.K.V. Northside Barbell is er voor de student die simpelweg gezonder wil zijn of een competitieve powerlifter wil worden.

Link naar website: northsidebarbell.nl

G.S.R. Aegir

Sinds januari 2019 is Fysio PFP een samenwerking aangegaan met G.S.R. Aegir. G.S.R. Aegir is sinds 1878 dé studentenroeivereniging van Groningen. Aegir biedt je de mogelijkheid om op hoog niveau te trainen en uiteindelijk zelfs de Olympische Spelen te halen, maar is ook een vereniging waar het studentenleven hoog in het vaandel staat.

Link naar website: gsraegir.nl

G.S.S.V. Tjas

Sinds september 2018 hebben Ralph en Mart zich namens Fysio PFP aangesloten bij G.S.S.V. Tjas. G.S.S.V. Tjas is de grootste studentenschaatsvereniging ter wereld. Iedereen kan komen sporten bij G.S.S.V. Tjas. Het niveau maakt niet uit en de intensiteit al evenmin, er is altijd wel een training die bij je past. Er is zowel in de winter- als zomer een uitgebreid aanbod om te kunnen trainen.

Link naar website: tjas.nl

G.V. Groen Geel