Partners

BusinessCardLogo

Patrick heeft al enkele jaren een passie voor gezondheid en krachttraining. Hij is zelf zijn zoektocht begonnen nadat hij zelf 35 kilo is afgevallen door middel van anders eten, suppletie en krachttraining. Dit prikkelde hem om hier meer van te leren en zo is het allemaal begonnen. Patrick is in 2012 naar Londen gegaan voor de BioSignature Practitioner Level 1 en in 2013 naar Amerika gegaan voor de praktijk opleiding als kracht & conditie coach (PICP Level 1 & 2) bij de Poliquin Group. Patrick is gepassioneerd om mensen te helpen om hun gezondheid en vitaliteit terug te krijgen door middel van krachttraining, voeding en lifestyle advies.

www.optimalstrength.nl
[email protected]
06-54307325

Logo

Bij Diëtisten- en fitnessadviespraktijk FitAssen kunt u terecht voor o.a. professionele voeding- en bewegingsadviezen. FitAssen is deskundig op het gebied van voeding, diëten en fitness. FitAssen heeft ervaring met het begeleiden van ouderen, jongeren en sportende mensen. Hierdoor kan iedereen terecht bij FitAssen voor een dieetbehandeling en fitness/ bewegingsadvies. Ook kunt u preventief bij FitAssen terecht voor een voeding- en fitnessadvies, bijvoorbeeld als u zich afvraagt of uw voeding- en leefgewoonten gezond zijn. Tevens kunt u via FitAssen een ervaren (groeps)fitness instructrice inhuren voor uw sportclub.

www.fitassen.nl
[email protected]
06-33763523

cropped-Buddha-Balance-Vol-Wit-625

Buddha Balance is de nieuwe plek voor Yoga in Groningen en nodigt u van harte uit om te genieten van een gratis Yoga proefles. Via de tabblad ‘contact’  kunt u zich aanmelden.

Bij Buddha Balance staat genieten, een vrije ademhaling, lenigheid, kracht, rust en balanscentraal.

Is het uw eerste keer Yoga? Er gaat extra aandacht naar mensen die geen of weinig ervaring hebben met deze vorm van bewegen en ademen. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd, voorgedaan en actief begeleid.

Veel mensen beginnen met Yoga nadat ze over de positieve werking hiervan hebben gehoord. Indien u door middel van Yoga graag aan een specifiek doel of een lichamelijke klacht wilt werken helpt Buddha Balance u hier graag mee. Veel voorkomend zijn nek-, rug- en schouderklachten die zijn ontstaan door bijvoorbeeld langere tijd in een verkeerde houding te zitten.

logo

Paperblue staat voor grafisch ontwerp, het vormgeven van websites, advies in social media en branding van personen/ bedrijven.

Grafisch ontwerp op zowel digitaal vlak als op drukwerk. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo, visitekaartje, advertentie of een complete huisstijl. Paperblue ontwerpt ook websites en optimaliseert deze in combinatie met het Content Management Systeem WordPress. De websites die ontwikkeld worden zijn responsive, anders gezegd; de websites zijn te bekijken via computer, tablets en smartphones.

Naast het ontwerp en website gedeelte geeft Paperblue graag advies over de inzet van Social media. Dit is voor ieder persoon of bedrijf anders. Paperblue bekijkt de markt en komt met een advies over hoe u het beste kunt communiceren naar uw doelgroep via Social media netwerken.

www.paperblue.nl

Sinds 2013 is één van onze fysiotherapeuten aangesloten bij deze futsal(zaalvoetbal) vereniging.

Drs. vijfje is een studentenvereniging met 40 herenteams en 9 damesteams, waarmee Vijfje de grootste futsalvereniging is van Noord-Nederland.

www.drs.vijfje.nl

Contactpersoon: Jeroen

Banner_Logo_Northside_Barbell

Sinds 2015 is één van onze fysiotherapeuten aangesloten bij G.S.K.V. Northside Barbell dit is dé studenten krachtsportvereniging van Groningen. Northside Barbell is, met een kleine 100 leden in twee jaar, de snelstgroeiende studentensportvereniging van Groningen ooit.
Facebook pagina

Contactpersoon: Jeroen

Sinds 2015 is één van onze fysiotherapeuten aangesloten bij lumni Sportclub Exstudiantes Groningen. Dit is een zaalvoetbalvereniging die valt onder de koepel Stichting Alumni Sportclub Exstudiantes.

Exstudiantes Groningen heeft in het seizoen 2015-2016 veertien zaalvoetbalteams die uitkomen in de competitie van de KNVB. Van deze veertien teams zijn er 10 herenteams en 4 damesteams.

www.drs.vijfje.nl

Contactpersoon: Jeroen

GSAVV Forward is de oudste studentenvoetbalvereniging van Nederland, opgericht in 1903. In de beginjaren was het één van de beste noordelijke clubs, nu zijn ze in ieder geval nog de gezelligste.

Sinds het seizoen 2012/2013 is Rutger als fysiotherapeut bij de club betrokken. Hij is regelmatig op zondagen op West End te vinden en behandeld ook daar. Vanaf vorig jaar (2015) is FysioPFP ook als shirtsponsor van de eerste selectie (F1) te zien.

Voor de hele vereniging is het mogelijk om bij Rutger langs te gaan en mocht de speler niet verzekerd zijn dan is de eerste check gratis.

www.gsavvforward.nl
Contactpersoon: Rutger

Advocaat

Mr. H.J. Pellinkhof

Kantoor gevestigd in:
Oranjestraat 120
9401 KM Assen

 

Boksvereniging Assen

Boksvereniging assen al jaren een begrip in de bokswereld. Oprichter Jack Bos geeft samen met de trainers recreatieve en wedstrijd bokstraining.

De trainers zijn; Henk Tammes, Reint Schaafsma, Richard Zimmerman, Evert van Wallinga, Eduard Effendi, Harmen Siepel, Ben Tingen en Jack Bos. Boksvereniging Assen is opgericht op 1 oktober 1977, en draait nu al jaren mee met de top van Nederland.

Hortensiastraat 4
9404 SJ Assen
0592-313890
[email protected]