Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapie Groningen: Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich zowel in het centrum van Groningen als in de Oranjebuurt/ Paddepoel. Fysio PFP biedt naast de reguliere fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder sportfysiotherapie, dry needling, shockwave, fysio fitness, ontspanningsmassages en preventieve behandelingen. Tevens is manuele therapie mogelijk aan de Orionlaan. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Praktijk Nieuweweg

Onze locatie aan de Nieuweweg 25 is gelegen vlakbij het Damsterdiep en is op loopafstand van het centrum, de Grote Markt. In de praktijk hebben we de beschikking over twee behandelkamers en een oefenzaal met de belangrijkste apparatuur voor een revalidatietraject en de fysio fitness. De oefenzaal wordt veel gebruikt tijdens revalidatie na operatief ingrijpen, maar ook voor trajecten bij hart- of longproblematiek.


Praktijk Orionlaan

Onze locatie aan de Orionlaan 4 is gevestigd in de Oranjebuurt/ Paddepoel. De Orionlaan is binnen handbereik van het naastgelegen winkelcentrum en tevens is de praktijk vanaf het Zernikecomplex goed te bereiken. Er is veel gratis parkeergelegenheid direct bij de praktijk. Aan de Orionlaan hebben we twee behandelkamers en een grote oefenzaal. Deze ruimte is voorzien van het zogeheten Fyzzio kinetic, waarmee veel oefeningen goed geregistreerd kunnen worden op de computer. Hierdoor kunnen prestaties en conditie perfect worden gemeten.

Voordelen Fysio PFP Groningen

  • Veel verschillende behandelmogelijkheden
  • Sportmogelijkheden (Fyzziokinetic aan de Orionlaan)
  • Ervaring met veel verschillende soorten klachten
  • Praktijk in het centrum van Groningen
  • Ruime openingstijden