Locaties CrossFit

Fysiotherapie Crossfit: Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich zowel in de box van SED Crossfit als in de box van Crossfit Noord. Fysio PFP biedt hier naast de reguliere fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder sportfysiotherapie, ontspanningsmassages en preventieve behandelingen. Tevens zijn manuele therapie en dry needling mogelijk in de box van SED Crossfit. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Box SED CrossFit

Onze locatie aan de Pottenbakkerstraat 6 in Assen is gelegen op het stadsbedrijvenpark Ketellapper, en is goed bereikbaar via de Europaweg Noord. In de Box is een behandelkamer aanwezig en natuurlijk een grote oefenzaal met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Dit maakt het dan ook zeer aantrekkelijk voor revalidatietrajecten in alle vormen en maten. .


Box CrossFit Noord

De box van CrossFit Noord is te vinden aan de Osloweg 29 in Groningen en is gelegen in de Industriebuurt van Groningen. De locatie is goed te bereiken via de Zuidelijke ringweg.

Op deze locatie is naast een grote oefenzaal met vrijwel onbeperkte mogelijkheden ook een behandelkamer aanwezig. Deze oefenzaal is uitermate geschikt voor revalidatietrajecten na alle soorten operaties.

Voordelen Fysio PFP

    • Veel verschillende behandelmogelijkheden
    • Sportmogelijkheden
    • Ervaring met veel verschillende soorten klachten