fbpx

Locaties CrossFit

Fysiotherapie Crossfit: Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich zowel in de box van SED Crossfit als in de box van Crossfit Noord. Fysio PFP biedt hier naast de reguliere fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder sportfysiotherapie, ontspanningsmassages en preventieve behandelingen.

Tevens zijn manuele therapie en dry needling mogelijk in de box van SED Crossfit. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Voordelen Fysio PFP

Box SED CrossFit

Onze locatie aan de Pottenbakkerstraat 6 in Assen is gelegen op het stadsbedrijvenpark Ketellapper, en is goed bereikbaar via de Europaweg Noord. In de Box is een behandelkamer aanwezig en natuurlijk een grote oefenzaal met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Dit maakt het dan ook zeer aantrekkelijk voor revalidatietrajecten in alle vormen en maten.

Box Crossfit Noord

De box van CrossFit Noord is te vinden aan de Osloweg 29 in Groningen en is gelegen in de Industriebuurt van Groningen. De locatie is goed te bereiken via de Zuidelijke ringweg.

Op deze locatie is naast een grote oefenzaal met vrijwel onbeperkte mogelijkheden ook een behandelkamer aanwezig. Deze oefenzaal is uitermate geschikt voor revalidatietrajecten na alle soorten operaties.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?