Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof (PFP) te Assen

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich in het centrum van Assen. Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof biedt, naast de algemene fysiotherapie, verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder dry needling, sportfysiotherapie, fysio fitness, ontspanningsmassage en preventieve behandelingen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Locatie centrum Assen

Onze locatie aan de Oranjestraat 120 is gelegen op 2 minuten van het centraal station. We hebben de beschikking over een grote behandelkamer en een sportzaal met de belangrijkste apparatuur voor een revalidatie traject en de fysio-fitness. Hierbij kunt u denken aan een revalidatie na operatief ingrijpen maar de ruimte kan ook gebruikt worden voor trajecten na hart of longproblematiek.

Visie Fysio PFP

Met onze behandelingen proberen we iedereen weer zo snel en zo goed mogelijk te laten functioneren bij hun eigen werkzaamheden en op hun eigen niveau. Iemand die veel achter de computer zit en last heeft van de nek en daardoor hoofdpijn wil zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen werken. Een sporter wil op korte termijn zijn trainingen en wedstrijden weer hervatten. Er wordt per persoon bekeken hoe en op welke termijn hij of zij weer zijn activiteiten kan hervatten. Ook is onze visie om iemand daarna voor langere tijd van de klachten af te helpen doormiddel van goed advies en tips zodat u niet weer na 3 maanden bij ons langs moet komen omdat de klachten weer terug zijn.

Voordelen Fysio PFP

• verschillende behandelmogelijkheden
• praktijk in het centrum van Groningen
• ruime openingstijden
• sport mogelijkheden
• ervaring met veel verschillende soorten klachten

Openingstijden

Door onze ruime openingstijden kunt u altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Naast de kantooruren kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, samen met de therapeut kunt u kijken naar de mogelijkheden binnen uw zorgverzekeringspakket. Al onze therapeuten staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister van het overkoepelend orgaan KNGF waardoor onze kwaliteit gegarandeerd is.