fbpx

Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapeut in Groningen nodig? Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich in het centrum van Groningen. Wij bieden naast de algemene fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder: dry needling, sportfysiotherapie, fysio fitness, ontspanningsmassage en preventieve behandelingen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze fysiopraktijk in Groningen toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Locatie Nieuweweg

Onze locatie aan de Nieuweweg 25 is gelegen vlakbij het Damsterdiep en is op loopafstand van hartje centrum, de Grote Markt. We hebben de beschikking over een grote behandelkamer en een sportzaal met de belangrijkste apparatuur voor een revalidatie traject en de fysio-fitness. Hierbij kunt u denken aan een revalidatie na operatief ingrijpen maar de ruimte kan ook gebruikt worden voor trajecten na hart of longproblematiek.

Locatie Orionlaan

Onze derde locatie is gevestigd in de Oranjebuurt/ Paddepoel. De Orionlaan is binnen handbereik van het Paddepoel winkelcentrum. Bij deze locatie hebben we veel parkeerruimte en is goed bereikbaar. Aan de Orionlaan hebben we twee behandelkamers en een fitnessruimte. Deze ruimte is voorzien van het zogeheten Fyzzio kinetic. Met deze techniek worden alle oefeningen geregistreerd op de computer. Hierdoor kunnen prestaties en conditie perfect worden gemeten.

Voordelen Fysiotherapie Groningen

  • Veel verschillende behandelmogelijkheden
  • Praktijk in het centrum van Groningen
  • Ruime openingstijden
  • Sport mogelijkheden (Fyzziokinetic)
  • Ervaring met veel verschillende soorten klachten

Afspraak maken

Voor meer informatie over fysiotherapie PFP Groningen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 085 – 04 04 808 of via [email protected] en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u het contactformulier invullen om een afspraak te maken.

Openingstijden Fysiotherapie Groningen

Door onze ruime openingstijden kunt u altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Naast de kantooruren kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, samen met de therapeut kunt u kijken naar de mogelijkheden binnen uw zorgverzekeringspakket. Al onze therapeuten staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister van het overkoepelend orgaan KNGF waardoor onze kwaliteit gegarandeerd is.Fu

Kunnen we je helpen?