fbpx

Fysiotherapie Groningen

Fysiotherapeut in Groningen nodig? Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich in het centrum van Groningen. Wij bieden naast de algemene fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder: dry needling, sportfysiotherapie, fysio fitness, ontspanningsmassage en preventieve behandelingen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze fysiopraktijk in Groningen toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Locatie Nieuweweg

Onze locatie aan de Nieuweweg 25 is gelegen vlakbij het Damsterdiep en is op loopafstand van hartje centrum, de Grote Markt. We hebben de beschikking over een grote behandelkamer en een sportzaal met de belangrijkste apparatuur voor een revalidatie traject en de fysio-fitness. Hierbij kunt u denken aan een revalidatie na operatief ingrijpen maar de ruimte kan ook gebruikt worden voor trajecten na hart of longproblematiek.

Locatie Orionlaan

Onze derde locatie is gevestigd in de Oranjebuurt/ Paddepoel. De Orionlaan is binnen handbereik van het Paddepoel winkelcentrum. Bij deze locatie hebben we veel parkeerruimte en is goed bereikbaar. Aan de Orionlaan hebben we twee behandelkamers en een fitnessruimte. Deze ruimte is voorzien van het zogeheten Fyzzio kinetic. Met deze techniek worden alle oefeningen geregistreerd op de computer. Hierdoor kunnen prestaties en conditie perfect worden gemeten.

Voordelen Fysiotherapie Groningen

  • Veel verschillende behandelmogelijkheden
  • Praktijk in het centrum van Groningen
  • Ruime openingstijden
  • Sport mogelijkheden (Fyzziokinetic)
  • Ervaring met veel verschillende soorten klachten

Afspraak maken

Voor meer informatie over fysiotherapie PFP Groningen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 085 – 04 04 808 of via [email protected] en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ook kunt u het contactformulier invullen om een afspraak te maken.

Openingstijden Fysiotherapie Groningen

Door onze ruime openingstijden kunt u altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Naast de kantooruren kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, samen met de therapeut kunt u kijken naar de mogelijkheden binnen uw zorgverzekeringspakket. Al onze therapeuten staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister van het overkoepelend orgaan KNGF waardoor onze kwaliteit gegarandeerd is.Fu

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?