fbpx

Fysiotherapie Assen

Fysiotherapie Assen: Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bevindt zich in het centrum van Assen. Fysio PFP biedt naast de reguliere fysiotherapie verschillende andere behandelmogelijkheden waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling, shockwave, fysio fitness, ontspanningsmassages en preventieve behandelingen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze praktijk toe te komen? Dan komt één van onze fysiotherapeuten bij u aan huis.

Visie Fysio PFP

Met onze behandelingen proberen we iedereen weer zo snel en zo goed mogelijk te laten functioneren bij hun eigen werkzaamheden en op hun eigen niveau. Iemand die veel achter de computer zit en last heeft van de nek en daardoor hoofdpijn wil zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen werken. Een sporter wil op korte termijn zijn trainingen en wedstrijden weer hervatten. Er wordt per persoon bekeken hoe en op welke termijn hij of zij weer zijn activiteiten kan hervatten. Ook is onze visie om iemand daarna voor langere tijd van de klachten af te helpen doormiddel van goed advies en tips zodat u niet weer na 3 maanden bij ons langs moet komen omdat de klachten weer terug zijn.

Praktijk Oranjestraat

Onze locatie aan de Oranjestraat 120 is gelegen op 2 minuten van het centraal station. In de praktijk hebben we de beschikking over twee behandelkamers en een oefenzaal met de belangrijkste apparatuur voor een revalidatietraject en de fysio fitness. De oefenzaal wordt veel gebruikt tijdens een revalidatie na operatief ingrijpen, maar ook voor trajecten bij hart- of longproblematiek.

Openingstijden

Door onze ruime openingstijden kunt u altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Naast de kantooruren kunt u ook in de avonduren bij onze fysiotherapie praktijk in Assen terecht. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, samen met de therapeut kunt u kijken naar de mogelijkheden binnen uw zorgverzekeringspakket. Al onze therapeuten staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister van het overkoepelend orgaan KNGF waardoor onze kwaliteit gegarandeerd is.

Voordelen Fysiotherapie Assen

  • Veel verschillende behandelmogelijkheden
  • Sportmogelijkheden
  • Ervaring met veel verschillende soorten klachten
  • Praktijk in het centrum van Assen
  • Ruime openingstijden
Kunnen we je helpen?