fbpx

Kwaliteit

Bij Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof staat u centraal. Een persoonlijke benadering en deskundige fysiotherapeutische behandeling staat voorop. In de praktijk met een trainingslocatie kunt u bij ons terecht met al uw lichamelijke klachten. U krijgt een totaalpakket aan Fysiotherapeutische zorg die hoog van kwaliteit is.

Vestigingen

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof is gevestigd in Assen en Groningen.

In Assen is de praktijk gevestigd aan de Oranjestraat 120, een paar honderd meter lopen vanaf het treinstation in Assen. Naast een behandelkamer is er een ruime oefenzaal aanwezig die beschikbaar is voor oefentherapie, beweegprogramma’s en Fysio-fitness.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?