Sportfysiotherapie


Sportfysiotherapie gaat u helpen om van uw sportblessure af te komen. Sportblessures kunnen nogal eens variëren en daarom is het onderzoek bij onze sportfysiotherapeut zo belangrijk. Wanneer uit het onderzoek duidelijk is wat de oorzaak is van de klacht zal de behandeling effectiever zijn. Hierdoor zal er sneller herstel optreden waardoor u sneller weer op het gewenste niveau aan het sporten bent.

Maak direct een afspraak met onze specialist


Uitleg sportfysiotherapie

Als sporter is het vervelend om een blessure op te lopen en iedere sporter wil zo snel mogelijk weerzijn of haar sportactiviteit hervatten. Sportfysiotherapie helpt hierbij. Blessures variëren van schouderklachten tot aan revalidatie na bijvoorbeeld een knieoperatie. In elk geval zal de revalidatie functioneel en sport specifiek zijn. Hierdoor kan u zo snel mogelijk de trainingen en/of wedstrijden weer hervatten. Hiervoor wordt samen met uw fysiotherapeut een behandelprogramma opgesteld om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen.

Voordelen

  • Sportspecifieke revalidatie
  • Kennis op het gebied van veel sporten
  • Mogelijkheid om richting een operatie al te beginnen
  • Alternatief trainen mogelijk
  • Ruime oefenzaal
Wilt u begeleid worden bij uw blessure of (voor en na) een operatie dan kunt u voor meer informatie altijd vrijblijvend contact op nemen.

Samenwerkingen

Door de samenwerking met verschillende sportverenigingen, is er veel kennis aanwezig op gebied van blessures die vaak voorkomen bij onder andere (zaal)voetbal, hardlopen, hockey, volleybal en basketbal. Sportfysiotherapie is één van de specialiteiten van Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof.