fbpx

Sportfysiotherapie;

maximale prestaties, blessurepreventie en snel herstel

Bij Fysio PFP begrijpen we het belang van sport en prestaties. Of u nu een professionele atleet bent of een gepassioneerde sportliefhebber, we weten dat blessures uw sportieve doelen kunnen vertragen. Onze sportfysiotherapieprogramma’s zijn specifiek ontworpen om u te helpen uw prestaties te maximaliseren, blessures te voorkomen en snel te herstellen van sportgerelateerde klachten. Onze sportfysiotherapeuten hebben uitgebreide kennis van de specifieke eisen van verschillende sporten en bieden op maat gemaakte revalidatie- en trainingsschema’s om u weer op de top van uw spel te brengen.

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is gericht op het herstellen van sportblessures, en het is van cruciaal belang voor sporters van alle niveaus. Blessures variëren sterk en daarom begint sportfysiotherapie met een grondig onderzoek. Hierdoor kunnen we de oorzaak van uw klachten vaststellen en een gerichte en effectieve behandeling starten. Het uiteindelijke doel is om uw herstel te versnellen, zodat u snel terug kunt keren naar uw geliefde sportactiviteiten op uw gewenste niveau.

Voordelen van sportfysiotherapie bij Fysio PFP

Sportspecifieke revalidatie: Onze aanpak is afgestemd op uw sport en uw specifieke behoeften.

Brede kennis: We hebben expertise in verschillende sporten en begrijpen de unieke uitdagingen en eisen die ze met zich meebrengen.

Preoperatieve voorbereiding: We kunnen u helpen om uw lichaam voor te bereiden op een operatie, zodat uw herstelproces soepeler verloopt.

Alternatieve trainingsopties: Als u niet in staat bent om uw gebruikelijke training voort te zetten, bieden we alternatieve trainingsmethoden om uw conditie te behouden.

Ruime oefenzaal: Onze goed uitgeruste oefenzaal biedt de ideale omgeving voor uw revalidatie en training.

We zijn gevestigd in Assen aan de Oranjestraat en in Groningen aan de Nieuweweg en de Orionlaan. In alle praktijken hebben we een oefenruimte met diverse oefenmachines. 

Partnerships

Bij Fysio PFP werken we nauw samen met verschillende sportverenigingen, wat ons toegang geeft tot uitgebreide kennis over veelvoorkomende blessures in specifieke sporten. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om u de best mogelijke zorg te bieden en u te ondersteunen op uw reis naar herstel en topprestaties.

Laat Fysio PFP uw partner zijn in het bereiken van uw sportieve doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw weg naar maximale prestaties, blessurepreventie en snel herstel te beginnen.

Bekijk onze partners

Mogelijke klachten door sportfysiotherapie

KnieCreated with Sketch.
EnkelCreated with Sketch.
LiesCreated with Sketch.
LiesCreated with Sketch.

Een afspraak maken?

U kunt naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.

Behandelmethodes

Behandelmethodes

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is een specialist in het onderzoeken en behandelen van het gehele menselijke bewegingsapparaat.

Manuele therapie
De manueeltherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en gewrichten.

Dry Needling
Dry Needling is een doeltreffende behandelmethode die wordt toegepast voor het oplossen van triggerpoints in spieren.

Kunnen we je helpen?