Massagetherapie

Bij ons kunt u een massagetherapie krijgen om de spanning uit uw lijf te laten verdwijnen of u krijgt een hardere sportmassage waardoor alle spierknopen uit uw overbelaste spieren worden weg gemasseerd.

Maak direct een afspraak met onze specialist


Wat is een massagetherapie?

Klassieke massage/ ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen en het soepel maken/houden van uw spieren. Massage verminderd pijn en bevordert de doorbloeding van de spieren, hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd uit de spieren en ontspant de spier.

Massage en rekken van spieren

Als uw lichaam veel belast wordt omdat u lichamelijk zwaar werk heeft of veel statisch werk heeft kan het verstandig zijn u te laten behandelen door middel van massage. Ook wanneer u veel sport is het verstandig om eens in de zoveel tijd het lichaam te laten behandelen. U kunt bij Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof tevens terecht voor passieve strekoefeningen. Passieve strekoefeningen kunt u zelf uitvoeren maar wanneer de therapeut deze bij u uitvoert is het vele malen effectiever. De massage therapie wordt gecombineerd met Infrarood warmte om de spieren beter te laten ontspannen.

Wat is sportmassage?

Sportmassage is gericht op sporters en is anders dan een ontspanningsmassage. De sportmassage kan worden gegeven om het lichaam voor te bereiden op een hogere belasting tijdens de training/wedstrijd. Het is goed om de spieren de dag na het sporten te laten masseren om de afvalstoffen sneller af te laten voeren. Een regelmatige massage is gezond en helpt blessures voorkomen.