fbpx

Manuele therapie;

precieze zorg voor gewrichtsgezondheid

Bij Fysio PFP bieden we gespecialiseerde manuele therapie om gewrichtsproblemen aan te pakken en uw algehele gezondheid te verbeteren. Onze gecertificeerde manueel therapeuten zijn experts in het uitvoeren van hands-on technieken om de bewegingsvrijheid in uw gewrichten te herstellen en pijn te verminderen. Of het nu gaat om rugpijn, nekpijn of andere musculoskeletale aandoeningen, we bieden nauwkeurige en op maat gemaakte behandelingen om uw comfort en functionaliteit te verbeteren.

Waarom manuele therapie bij Fysio PFP?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die uitblinkt in uitgebreide diagnosestelling en het toepassen van specifieke manueel therapeutische mobiliserende en manipulerende technieken. Onze manueel therapeuten zijn getraind om met precisie te werken, wat resulteert in snelle verlichting van pijnklachten en verbeterde mobiliteit. We richten ons zowel op perifere gewrichten als op de wervelkolom, waardoor we een breed scala aan aandoeningen kunnen behandelen.

Doelen van manuele therapie

Het hoofddoel van manuele therapie is het opheffen van uw klachten. Dit wordt bereikt door specifieke manueel therapeutische interventies toe te passen, zoals manipulatietechnieken, om beperkingen in functie op te heffen. Hierdoor zullen uw klachten herstellen en verdwijnen.
Manuele therapie

Veelvoorkomende indicaties voor manuele therapie:

Bij Fysio PFP streven we ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden door middel van manuele therapie. Onze gecertificeerde manueel therapeuten zijn toegewijd aan het verbeteren van uw gewrichtsgezondheid en het herstellen van uw welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de weg naar een pijnvrij leven te starten.

Een afspraak maken?

U kunt naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.

Behandelmethodes

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is een specialist in het onderzoeken en behandelen van het gehele menselijke bewegingsapparaat.

Dry Needling
Dry Needling is een doeltreffende behandelmethode die wordt toegepast voor het oplossen van triggerpoints in spieren.

Shockwavetherapie
Shockwavetherapie is een therapievorm waarbij er met geluidsgolven weefsel in het lichaam worden behandeld.

Kunnen we je helpen?