Fyzziokinetic

Fyzziokinetic is zoals ons motto meer dan fysiotherapie alleen. Met Fyzziokinetic bieden wij als praktijk meer mogelijkheden om te revalideren of om extra uit je eigen sportvermogen te kunnen halen. Met het concentrische en excentrische concept krijgt u de training die ervoor zorgt dat u sneller en krachtiger op het gewenste sport niveau zit.


Effectiever bewegen

Fyzziokinetic training is een nieuwe baanbrekende vorm van krachttraining en aantoonbaar effectiever dan normale trainingsvormen. Het succes van de fyzziokinetic zit hem in de specifieke weerstandsvormen. Bij elke beweging, elke oefening en elke herhaling is de training effectiever dan met losse gewichten of op traditionele toestellen. Door het concentrische en excentrische concept spreekt deze vorm van training precies aan wat er nodig is om sneller en krachtiger terug te komen op het gewenste sport niveau.

Geschikt voor revalidatie

Fyzziokintec therapie is voor zowel topsporters als voor patiënten die moeten revalideren. Door het dynamische bewegen in deze specifieke ketens wordt de gehele corestabiliteit versterkt en neemt de kracht en het uithoudingsvermogen extra snel toe. Het belangrijkste is de verrichte arbeid en de verkortings- en verlengingseenheden waarmee getraind wordt. De Flyhwheel-of Kinteic training is hier ultiem geschikt voor.

Sneller resultaat

Onderzoek toont aan dat hiermee resultaten worden behaald die superieur zijn aan andere vormen van krachttraining. Vervolgens geeft het meetsysteem inzicht in de doelen en resultaten die zijn behaald. Bent u geïnteresseerd om te komen trainen met onze Fyzziokinetic toestellen neem gerust contact met ons om vrijblijvend een afspraak te maken.