fbpx

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat. Doormiddel van fysiotherapie gaan wij u helpen om optimaal te blijven bewegen zodat u in het dagelijks leven alle activiteiten zonder hinder kunt verrichten.

Hoe werkt Fysiotherapie?

De fysiotherapeut maakt bij de behandeling van uw klachten gebruik van verschillende technieken en kijkt naar u als persoon. Wij werken met een persoonlijk behandelplan wat aansluit bij uw pijnklachten. Het doel van de fysiotherapie het verminderen van uw pijnklachten. Dit gebeurt bijvoorbeeld door bepaalde spieroefeningen uit te voeren. Daardoor zullen klachten herstellen en verdwijnen.

Indicaties Fysiotherapie

De fysiotherapeut kan u op verschillende manieren helpen. Wie al eens behandeld is, denkt al snel aan oefeningen doen en massage. Globaal zijn er drie soorten behandelingen:

  • Bewegingstherapie
  • Massage
  • Mobilisaties

Vaak worden ze gecombineerd. Verder is het belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van de klachten. Door oefeningen te doen, en door goed aan te geven wat u voelt en uitleg te vragen wanneer iets niet duidelijk is. Goede communicatie tussen u en uw fysiotherapeut draagt bij aan uw herstel.

Een afspraak maken?

Om een afspraak te maken voor een fysiotherapie behandeling heeft u geen verwijsbrief van uw arts of dokter nodig. U kunt hiervoor naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?