fbpx

Fysiotherapie

Bij Fysio PFP begrijpen we dat mensen zich vaak tot de fysiotherapeut wenden omdat ze problemen ervaren met bewegen of gezondheidsproblemen hebben waarbij bewegingsinterventies een indicatie zijn. Wij zijn hier om u te ondersteunen bij het herstel en de ontwikkeling van optimale beweging, bij behoud en bij het omgaan met achteruitgang. Onze aanpak is gebaseerd op klinisch redeneren, waarbij we tot een specifieke fysiotherapeutische diagnose komen. Op basis hiervan worden therapeutische en/of preventieve interventies bepaald en uitgevoerd. Wij geloven in een persoonlijke benadering en zullen er alles aan doen om u te helpen uw klachten te verminderen.

Wetenschappelijk onderbouwde zorg

Onze benadering van fysiotherapie is gebaseerd op een solide basis van kennis uit de (bio)medische wetenschap, de bewegingswetenschappen en de gedragswetenschappen. We blijven onszelf toetsen aan de meest actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Veelvoorkomende indicaties voor fysiotherapie:

Veelvoorkomende indicaties voor fysiotherapie:

Wij begrijpen dat sommige mensen moeite hebben om naar onze praktijk te komen. Daarom bieden wij directe toegankelijkheid tot fysiotherapie, wat betekent dat u zonder verwijzing van een huisarts een afspraak kunt maken voor een consult bij ons in de praktijk. Als u niet in staat bent om naar ons toe te komen, kunnen wij naar u toe komen voor een behandeling aan huis. Houd er rekening mee dat voor een behandeling aan huis een verwijzing van uw huisarts noodzakelijk is.
Bij Fysio PFP staat fysiotherapie voor maatwerk in herstel en vitaliteit. Onze fysiotherapeuten werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Of u nu herstellende bent van een operatie, worstelt met chronische pijn, of beperkingen ervaart in uw beweging, onze benadering van fysiotherapie is gericht op het herstellen van uw mobiliteit, het verminderen van pijn en het bevorderen van uw algehele welzijn. We maken gebruik van de nieuwste evidence-based technieken en behandelingen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt.

Een afspraak maken?

U kunt naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.
Kunnen we je helpen?