Fysiotherapie


Mensen wenden zich vaak tot de fysiotherapeut omdat er problemen worden ervaren met het bewegen of omdat er gezondheidsproblemen worden ervaren, waarbij een indicatie is voor beweeginterventies.

Wij helpen u bij het herstel en het ontwikkelen van het optimale bewegen, bij behoud en bij achteruitgang. Door een proces van klinisch redeneren komen we tot een specifiek fysiotherapeutische diagnose, op basis waarvan therapeutische en/of preventieve interventies worden bepaald en uitgevoerd. Wij staan voor een persoonlijke benadering en zullen u zo goed mogelijk helpen bij het verminderen van uw klachten.

Dit hele proces is onderbouwt met kennis uit de (bio)medische wetenschap, de bewegings- en de gedragswetenschappen. Daarnaast toetsen we ons aan de meest actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken.

Wanneer u moeite heeft om naar ons toe te komen, komen wij naar u toe. De directe toegankelijkheid van fysiotherapie maakt het mogelijk dat u zonder verwijzing van huisarts een afspraak kunt maken voor een consult bij ons in de praktijk. Voor een behandeling aan huis is wel een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.


Wanneer u moeite heeft om naar de fysiotherapeut te komen komt de fysiotherapeut naar u toe. De directe toegankelijkheid van fysiotherapie maakt het mogelijk dat u zonder verwijzing van huisarts een afspraak kunt maken voor een consult. Wilt u verder nog informatie of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen of er wordt contact met u opgenomen. Wilt u naast onze behandelingen meer sporten? Bijvoorbeeld Crossfit? Bekijk de website van SED Crossfit uit Assen eens: website SED Crossfit