fbpx

Fysiotherapie aan huis;

gemakkelijke toegang tot zorg

Bij Fysio PFP begrijpen we dat mobiliteitsproblemen soms zorg zoeken bemoeilijken. Daarom bieden we fysiotherapie aan huis aan. Onze toegewijde fysiotherapeuten komen naar uw locatie, waar u ook bent, om u te voorzien van de zorg die u nodig heeft. Of u nu thuis of in een zorginstelling bent, we brengen de zorg naar u toe, zodat u kunt blijven werken aan uw herstel en welzijn in uw vertrouwde omgeving.

Wanneer kiest u voor fysiotherapie aan huis?

Heeft u een operatie ondergaan, last van mobiliteitsproblemen, of bent u om andere redenen niet in staat om naar onze praktijk te komen? Onze fysiotherapie aan huis is de oplossing. Binnen 24 uur kan een fysiotherapeut van Fysio PFP bij u voor de deur staan. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wanneer kiest u voor fysiotherapie aan huis?

Voor behandeling aan huis heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. De kosten van de behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering. We streven ernaar om u zo snel mogelijk in staat te stellen om zelfstandig te revalideren en uw dagelijkse activiteiten te hervatten.

Veel voorkomende indicaties voor fysiotherapie aan huis:

Bij Fysio PFP staat uw gezondheid op de eerste plaats. We streven ernaar om u de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, afgestemd op uw individuele behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stappen te zetten naar een gezonder, actiever en pijnvrij leven.

Een afspraak maken?

U kunt naar onze praktijk bellen of vul uw gegevens in op de contactpagina. Wij nemen dan vervolgens contact met u op.

Behandelmethodes

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is een specialist in het onderzoeken en behandelen van het gehele menselijke bewegingsapparaat.

Manuele therapie
De manueeltherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en gewrichten.

Dry Needling
Dry Needling is een doeltreffende behandelmethode die wordt toegepast voor het oplossen van triggerpoints in spieren.

Kunnen we je helpen?