fbpx

Fysiotherapie aan huis

Heeft u een operatie of een andere klacht waardoor u niet in de praktijk kunt komen? Wij komen graag bij u aan huis om uw klachten te onderzoeken en te behandelen. Informeren, adviseren en oefenen staat centraal bij de fysiotherapeutische zorg aan huis. Binnen 24 uur is het mogelijk dat een fysiotherapeut van Fysio PFP bij u voor de deur staat. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn om uw herstel zo optimaal te laten verlopen.

Fysiotherapie aan huis? Goed om te weten!

Voor behandeling aan huis is een verwijzing van uw huisarts of specialist noodzakelijk. De behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering. Wij zullen er alles aan doen zodat u zo snel mogelijk in de praktijk zelfstandig kunt revalideren en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Wij komen aan huis

Wanneer u niet in staat bent om op de praktijk te komen is er een mogelijkheid dat de fysiotherapeut bij u aan huis komt. Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof komt met behandelbank bij u thuis om u de beste zorg te geven. 

Ook zijn er mogelijkheden om een hometrainer bij u thuis te laten installeren om zo goed mogelijk te kunnen revalideren. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Er zijn meerdere redenen te bedenken om de fysiotherapeut bij u thuis te laten komen.

Indicaties

Aan huis zonder verwijzing (huisarts)

Ook zonder verwijzing van uw huisarts kunt u ons bellen voor fysiotherapie aan huis.

De behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering. Onze therapeuten kunnen u binnen 24 uur bij u thuis zijn voor een afspraak.

Wij zullen er alles aan doen zodat u zo snel mogelijk in de praktijk zelfstandig kunt revalideren en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Fysiotherapie aan huis:

Contact

Wanneer u vragen heeft of er zijn onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u thuis. Dan komt de therapeut van Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bij u thuis. 
Wij hopen u snel thuis te mogen treffen.

Behandelmethodes

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is een specialist in het onderzoeken en behandelen van het gehele menselijke bewegingsapparaat.

Manuele therapie
De manueeltherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en gewrichten.

Dry Needling
Dry Needling is een doeltreffende behandelmethode die wordt toegepast voor het oplossen van triggerpoints in spieren.

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Formulier afspraak afzeggen

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Kunnen we je helpen?