Fysiotherapie aan huis


Heeft u een operatie of een andere klacht waardoor u niet in de praktijk kunt komen bel ons dan gerust. Wij komen graag bij u aan huis om uw klachten te onderzoeken en te behandelen. Informeren, adviseren en oefenen staat centraal bij de fysiotherapeutische zorg aan huis. Binnen 24 uur is het mogelijk dat een fysiotherapeut bij u al voor de deur staat.

Maak direct een afspraak met onze specialist


Wij komen aan huis

Wanneer u niet in staat bent om op de praktijk te komen is er een mogelijkheid dat de fysiotherapeut bij u aan huis komt. Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof komt met behandelbank bij u thuis om u de beste zorg te geven. Ook zijn er mogelijkheden om een hometrainer bij u thuis te laten installeren om zo goed mogelijk te kunnen revalideren. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn meerdere redenen te bedenken om de fysiotherapeut bij u thuis te laten komen.

We komen bij u aan huis voor:

  • Een nieuwe knie of andere knie operaties
  • Een nieuwe heup of andere heup operaties
  • Andere soorten operaties en of breuken
  • Rug en nekklachten
  • Hart en longklachten
  • Artrose en reumatische klachten
  • Revalidatie na een beroerte (CVA), dementie of multiple sclerose (MS)
  • Een toegenomen valrisico

Aan huis zonder verwijzing van de huisarts

Ook zonder verwijzing van uw huisarts kunt u ons bellen voor fysiotherapie aan huis. De behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering. Onze therapeuten kunnen u binnen 24 uur bij u thuis zijn voor een afspraak. Wij zullen er alles aan doen zodat u zo snel mogelijk in de praktijk zelfstandig kunt revalideren en uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Contact

Wanneer u vragen heeft of er zijn onduidelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u thuis. Dan komt de therapeut van Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bij u thuis. 
Wij hopen u snel thuis te mogen treffen.

Fysiotherapie aan huis zonder verwijzing van huisarts


Ook zonder verwijzing van uw huisarts kunt u ons bellen voor fysiotherapie aan huis. De behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering. 

Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u thuis. Dan komt de therapeut van Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof bij u thuis. 

Wij hopen u snel thuis te mogen treffen