fbpx

Fysio Fitness

Bij Fysio PFP bieden wij onze patiënten Fysio Fitness aan. Dit ter ondersteuning van de behandelingen. Wilt u graag fitnessen maar bent u onzeker om te gaan bewegen? Vindt u een sportschool te massaal en mist u daar de persoonlijke aandacht? Of heeft u last van een blessure gehad en wilt u rustig de belasting weer opbouwen? Kom dan sporten bij Fysio PFP.

Begeleiding Fysio Fitness

Wij hebben de sportfaciliteiten van een fitnesscentrum en bieden daarnaast de persoonlijke en professionele begeleiding van de fysiotherapeut. Tijdens de eerste afspraak zal een intake gedaan worden waarbij uw doelen vastgesteld worden en wordt er gekeken of er nog factoren zijn waar we rekening mee moeten houden tijdens het sporten. Meer hierover onder het kopje ‘medische fitness’.

Iedere 6 weken wordt er een evaluatie van het oefenschema gedaan en indien nodig aangepast. Mochten er tussendoor al vragen of onduidelijkheden zijn, er is altijd één van onze therapeuten aanwezig.

 

Voordelen Fysio Fitness:

– persoonlijke en professionele begeleiding
– op maat gemaakt oefenschema
– makkelijke opzegbaar lidmaatschap
– geen extra kosten voor inschrijving en de eerste afspraak
– gratis proefles mogelijk

Medische fitness

Naast de gewone fitness bieden wij ook programma’s aan voor de volgende aandoeningen:

– Hart en long revalidatie,
– Oncologie programma
– Diabetes programma
– Reuma en artose programma
– Ouderen programma
– Obesitas programma

Bij deze programma’s wordt ook een oefenschema samengesteld op uw eigen doelen waarbij rekening wordt gehouden met de onderliggende medische aspecten.

Interesse?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen. Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie.

Kunnen we je helpen?