Maak een afspraak bij Fysio PFP

Het onderstaande formulier is alleen bedoeld voor een nieuwe afspraak. Bent u verhinderd voor een afspraak. Klik dan op de afmelden knop. Heeft u een overige vraag, vul dan het contactformulier in.

Plattegrond praktijken

Bent u verhinderd voor een afspraak?

Meld het ons 24 uur voor de afspraak. Bent u onverwachts ziek geworden neem dan telefonisch contact op met één van onze praktijken.

Contact gegevens

Locatie Nieuweweg

Nieuweweg 25
9711 TB Groningen
050 – 553 54 94

Locatie Orionlaan

Orionlaan 4
9742 TA Groningen
050 – 364 11 18

Locatie Oranjestraat

Oranjestraat 120
9401 KM Assen
0592 – 33 04 53

Afspraak afzeggen.

Overhoop verhinderd voor een afspraak? Kan gebeuren.

Laat het ons even 24 uur voor de afspraak even weten. Door de gegevens hier in te vullen kunnen wij de afspraak uit de agenda halen van de desbetreffende Fysiotherapeut.

Pim Pellinkhof

Pim is oprichter en eigenaar van FysioPFP. Hij werkt sinds 2011 met veel enthousiasme als fysiotherapeut en is in 2018 afgestudeerd als manueel therapeut. Zijn specialiteiten liggen in manuele therapie, dry-needling, shockwave en echografie. Als therapeut staat hij voor een persoonlijke en effectieve behandeling met een combinatie van verschillende technieken. 
In zijn vrije tijd basketbalt Pim graag. Hij is dan ook drie avonden in de week op het basketbalveld te vinden.

Werkzaam op de volgende locaties:

Dinsdag: Oranjestraat
Woensdag: Orionlaan
Vrijdag: Pottenbakkersstraat

Aanscherping mondkapjesbeleid
in de Praktijk

Met oog op de huidige ontwikkelingen en de nieuwe adviezen vanuit de overheid voeren wij een aantal veranderingen door in ons beleid. Het is vanaf nu verplicht om een mondkapje te dragen in de praktijk. In de behandelkamer en tijdens het wachten worden deze mondkapjes opgehouden. Wanneer u gaat oefenen in de oefenzaal en wij de mogelijkheid hebben om anderhalve meter afstand te bewaren, hoeft u het mondkapje niet op te houden.


Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat uw afspraak zo veilig mogelijk verloopt. Wij rekenen dan ook op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team FysioPFP